Webbutik

Nästan alla torsdagar (se aktuellt på första sidan här på hemsidan) håller jag öppet kl 16-18:30 i butiken, samt för Drop-In kloklippning & vibrationsträning.

Utöver torsdagarna har jag varierande öppettider. Enklast är att höra av sig för att bestämma en tid för hämtning i butiken om inte torsdagarna fungerar.

Välkomna!


Allt som syns här på webbsidan finns i den fysiska butiken. Större utbud kring tugg och godis i butiken.

Beställer du via webbshopen har jag i dagsläget bara två leveranssätt och det är spårbar leverans via PostNord, under 1 kg 69 kr och över 1 kg 109 kr. Du kan välja att betala med banköverföring till BG 5854-2309 eller betala via Stripe. Beställningen skickas först då jag mottagit betalningen. 

Balansredskap tas hem på beställning och finns oftast ej i lager. För lagerstatus se produktsida. Leveranstiden kan variera.


Ta kontakt med mig om ni önskar att jag tar hem något från Svenska Djurapoteket, Back on Track (produkter både till hund, häst och människa), Kruuse, K9 Design, Scandi Orthopedic, Gula Rehab, Fodax Foder, Essential Foods, RAUH, Trixie, Metizo Dezign, Nutrolin eller Naturbalans/HundApoteket