Sponsorekipage

Kennel Sunhunter's 

Cicci, hennes två Staffordshire Bullterrier Speja och Panga, och Rottweilern Ladda.

Ladda är mitt uppe i resan till utbildad väktarhund för att förhoppningsvis bli ett färdigt väktarekipage tillsammans med matte Cicci.

Pix & Helena

Kelpien Pix och matte Helena tävlar och tränar främst rallylydnad och är uppflyttade till mästarklass. 

Jag har fått följa Pix nu under starten av 2023 där hon haft en diffus hälta som kommit och gått. När jag träffade dem första gången i januari kändes hon hur fin som helst! Därefter har det varit en lite trasslig tid med veterinärbesök, medicinering och en del behandlingar. Nu verkar det som att vi har hittat de onda punkterna och kunnat stötta upp på rätt ställen och äntligen vågar vi nog säga att Pix börjar komma tillbaka på banan igen.

Målet är nu att de ska kunna starta lag-SM tillsammans i maj, samt att Pix ska hållas fräsch för tävlingssäsongen och framåt!

Lexi & Helena

Dobermantiken Lexi och matte Helena tränar främst spår. De tävlar i IGP-FH och FH2.

Lexi har en traumatisk skada sedan ung ålder med spondylos i slutet av nacke samt början av bröstryggen. Detta har även orsakat en nervpåverkan som till och från har retat ner i höger framben. Denna skada satte stopp för skyddskarriären men gav mer plats åt det som de sysslar med nu.

Lexi behöver underhållande styrketräning för sina problemområden med mycket lyhördhet från mattes sida. Hennes skada kan göra att hon har sämre perioder/skov där vi måste göra ändringar i träningsplanen.

Målet är att Lexi ska hållas så fräsch som möjligt för att kunna vara den aktiva och arbetande hund som hon vill vara - så att matte och hon kan fortsätta träna, tävla och utvecklas!