Hundsko/"Koda Hundsocka" Back on Track strl M

Säljes i par.

Terapeutiska tasskydd i ett lätt material med Welltex®-teknologi, särskilt lämpliga för hundar som har problem med inflammationer eller artros i tassarna. 

Sockorna är främst avsedda att användas inomhus och är försedda med silikongrepp för att en hund med stela leder inte ska halka på hala golv. Teknologin i innerfodret reflekterar kroppsvärmen som infraröd energi vilket kan bidra till god led- och muskelhälsa.

Det kan även vara hjälpsamt med ett tasskydd om ditt djur fått en skada på tass eller trampdyna som behöver läka utan bandage. Det vattenavvisande materialet skyddar tassarna från slickande och bitande.

Koda har designats med alla sömmar gömda för att förhindra skav. Det gör att de är bekväma både vid rörelse och i vila. Tasskydden fästs med ett kardborreband runt benet, och kan spännas åt för att sitta på plats ordentligt och inte glida av när hunden rör sig. Om din hund är aktiv när den bär sockorna, så spänn åt dem lite extra så de håller sig på plats. Lätta på spännet när hunden vilar så att det inte stasar tassarna.

Storleksguide - se bild!

299,00 kr